Mijn leven is mooier dan literatuur : een kleine filosofie van het schrijverschap Jannah Loontjens

ISBN: 9789026326394

Published:

Paperback

182 pages


Description

Mijn leven is mooier dan literatuur : een kleine filosofie van het schrijverschap  by  Jannah Loontjens

Mijn leven is mooier dan literatuur : een kleine filosofie van het schrijverschap by Jannah Loontjens
| Paperback | PDF, EPUB, FB2, DjVu, AUDIO, mp3, ZIP | 182 pages | ISBN: 9789026326394 | 3.11 Mb

Steeds meer mensen koesteren de wens te publiceren- gedichten, blogs, romans of memoires. En dankzij de nieuwe media wordt er ook veel geschreven. We mailen, chatten, twitteren en schrijven statusupdates- onze communicatie verloopt steeds vaker viaMoreSteeds meer mensen koesteren de wens te publiceren- gedichten, blogs, romans of memoires.

En dankzij de nieuwe media wordt er ook veel geschreven. We mailen, chatten, twitteren en schrijven statusupdates- onze communicatie verloopt steeds vaker via geschreven taal, waarmee het verschil tussen schrijver en lezer vervaagt.Wat heeft dat voor invloed op de rol van literatuur in ons leven en onze samenleving? Waar komt de groeiende drang tot schrijven toch vandaan? Hoe gaan we ermee om? En wat beschouwen wij als goede literatuur vandaag de dag?Vanuit haar persoonlijke ervaringen bespreekt Jannah Loontjens de uiteenlopende kanten van het lezen en schrijven.

Aan de hand van herinneringen, fragmenten uit het werk van schrijvers en filosofen, maar ook naar aanleiding van films of Oprah’s Book Club onderzoekt zij het beeld dat we hebben van schrijvers- hoe ze gepresenteerd worden in literatuur, talkshows, kranten en toeristengidsen.Enter answer

Related Archive BooksRelated Books


Comments

Comments for "Mijn leven is mooier dan literatuur : een kleine filosofie van het schrijverschap":


dragonflyartstudioforkids.com

©2011-2015 | DMCA | Contact us